Rreth nesh

- Dhoma të rehatshme
- Banjo Suite
- Mini Bar
- Tv Cable
- Kuzhina
- Wi-Fi Internet
- Ajër të kondicionuar
- Pishine


read more ...

Apartamente

Pershtypjet e nje vizitori:

Lindja e diellit e par ate thote miremengjes, aroma e pishnajave te arrin aty ku je, ndersa dallget e detit ndihen aq bukur saqe ajo perplasje te zgjat jeten.Nga kjo pamje magjepse qendron madheshtor "Apartamenti Senator"

 


read more ...

Mali i Zi

Ulqini, qytet I cili gjendet ne jug te bregdetit te Malit te Zi, ka shume arsye te mbaje epitetin "I vecante". Eshte qytet I cili qysh ne kohera me te lashta ka qene shume I njohur, ku jane shkembyer kulturat dhe popullsite e ndryshme, dhe gjithe ato, pas vetes kane lene gjurme ne kete qytet, gjurme keto te cilet akoma shihen dhe ndihen.


read more ...

Ulqini

Bregdeti i Malit te Zi eshte i paprekur, i arte dhe i ruajtur qe perfshin 290 km me rreth 70 km plazhe. Duke filluar nga Ulqini i cili te mahnit me ndryshueshmerine e tij, pergjate Tivarit i cili me ane te portit pershendet detaret dhe turistet e vet, shkojme ne Budve e cila njeherit eshte edhe metropoli turistik i Malit te Zi dhe e cila gjithnje e me shume perngjane ne vendet turitike sic jane Nica, Monako, Sen Trope etj.


read more ...