O nama

- Udobne sobe
- Apartmani
- Mini Bar
- Kablovska TV
- Kuhinja
- Wi-Fi internet
- Klimatizovano
- Bazen


read more ...

Apartmani

U blizini drevnog Starog grada, Velike plaze, Uvale Valdanos, Skadarskog jezera, Ada (rijeka ostrvo sa svojim prekrasnim nudističkim plažama), ljekovite plaze (zdrava klima za bronhitis i Ženske plaza) i mnogi drugi lijepe stvari koje je priroda dala ovom gradu.

 


read more ...

Ulcinj

Najljepše boje sutona ... Na postelji od pijeska, na ušću rijeke Bojane u Jadransko more, otkrijte istinu o sebi u dodiru sa prirodom.

U zemaljskom raju, na dugim pješčanim plažama, u sitnom zrnastom pijesku ostavite svoj trag.  Azurno plavetnilo, trska, drvene kućice i tek poneki restoran-splav u robinzonskom stilu... Prepustite se suncu i tišini koju zapljuskuje šum talasa.

 

 


read more ...

Crna Gora

Zemlja čuda. Ćup pun najrazličitijeg blaga. Kao da se zaista, kako kaže legenda, bogu iznad Crne Gore pocijepala vreća kad je dijelio darove prirode, pa mu poispadale planine a i štošta drugo.

Geografi će, pak, reći da je ovo područje na jugu Evrope i Balkana, neveliko ali jedinstveno po raznovrsnosti, nastalo djelovanjem snažnih sila prirode u davna vremena. Silama ili slučajno, tek – ispalo je lijepo i neobično, veličanstveno.

 

 

 


read more ...